Jurmala 2017

TÄÄLTÄ TULEE JURMALA 2017!

 

Lähde mukaan kesän kruunaavalle opiskelijamatkalle Latvian Jurmalaan 23.-27.8! Painettuasi koko kesän töitä olet ansainnut kunnon loman ennen kuin opinnot taas jatkuvat ja kesä lopullisesti vaihtuu syksyyn. Tällä matkalla on hyvä vaihtaa kesän kuulumisia vanhojen tuttujen kanssa ja tutustua samalla isoon joukkoon uusia kavereita paikassa, jossa kesä on vielä täydessä käynnissä, mutta on silti vain neljän tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta.

 

Jurmala on rantalomakohde aivan Latvian pääkaupungin Riikan vieressä. Jurmala tunnetaan 20 kilometrin loputtomista hiekkarannoistaan ja yleellisistä huviloistaan, joka on kuin tehty biletystä ja rannalla hengailua kaipaavalle opiskelijaporukalle. Majoitukset ovat yleelliset Sonia apartments-huoneistot aivan rannan vieressä ja alle kilometrin päästä löytyy vielä Baltian suurin vesipuisto, jossa on hyvä vierailla yhtenä päivänä. Ryhmällä on oma bussi käytössä koko matkan ajan, joten ilmainen kyyditys Riikaan järjestetään yhtenä päivänä luonnollisesti.

 

Tämä viiden päivän matka sisältäen matkat Jyväskylä-Jurmala-Jyväskylä, laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki, neljän yön majoitukset yhdessä Jurmalan parhaista majoituksista ja kyydityksen yhtenä päivän Latvian pääkaupunkiin Riikaan kustantaa yhteensä vain 290€!

 

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.

 

Ilmoittaudu mukaan reissuun!

 

Ilmoittautumalla matkalle tällä lomakkeella, saat pian sähköpostiisi laskun. Matka maksetaan kahdessa osassa. Varausmaksu on suuruudeltaan 180€ ja laskulla on maksuaikaa 14 vuorokautta. Matkan loppuosa maksetaan 31.7.2017 mennessä. Varausmaksun maksettuasi ilmoittautuminen on sitova.

 

Välttämätön

Välttämätön

Välttämätön

Välttämätön

Välttämätön

Välttämätön

Välttämätön

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Lomake vastaanotettu.

Välttämätön

Välttämätön

Välttämätön

Välttämätön

Mansion Travellers Oy

Y-tunnus: 2775296-6

Lennu Metsäranta

0505358903

info@opiskelijamatkat.fi

Vakuus: On

Copyright © Mansion Travellers | Sivusto Mainostoimisto Ajaton