Mikä on Mansion travellers?

Mansion Travellers Oy on 2016 perustettu nuorille ja nuoreksi itsensä tunteville ryhmämatkoja järjestävä yritys. Kokemusta matkojen ja tapahtumien järjestämisestä löytyy vuosien ajalta, joten matkojen laatuun panostetaan mistään tinkimättä.

 

Nuoret ja opiskelijat haluavat matkustaa paljon ja viihtyvät isoissa ryhmissä. Rahaa on kuitenkin rajallinen määrä, joten sille halutaan laadukasta vastinetta. Näihin toiveisiin vastaa Mansiontravellers tarjoamalla edullisia matkoja mielenkiintoisimpiin kohteisiin ympäri Eurooppaa, joissa pääsee tutustumaan muihin samanhenkisiin nuoriin ja luomaan elinikäisiä ystävyyssuhteita. Näillä matkoilla bileet on taattu illasta toiseen ja toiminta ei varmasti lopu kesken. Kaikilla matkoilla on selkeä teema, mutta muuten ohjelma on tehty mahdollisimman vapaaksi. Annetaan ryhmän itse tehdä matkasta omanlaisensa ja ainutlaatuinen.

 

Jos pidät matkustamisesta, uusista ihmisistä ja juhlimisesta, olet oikeilla sivuilla. Jos sijoitat mieluummin kokemuksiin ja elämyksiin kuin materiaan, olet oikeassa paikassa. Ota kaverisi mukaan ja lähtekää matkaan vuoden hauskimmille reissuille!

 

Mansion Travellers Oy

Y-tunnus: 2775296-6

Lennu Metsäranta

0505358903

info@opiskelijamatkat.fi

Vakuus: On

Copyright © Mansion Travellers | Sivusto Mainostoimisto Ajaton